úterý 31. ledna 2012

Ocenění

Krásný večer milé dámy.
Po delší době usedám k počítači a čeká mě tak milé uvítání.Dostala jsem krásná ocenění a chci za ně moc poděkovat.Radost mi udělala Péťa- http://homestylecz.blogspot.com/, Renatka-http://lezarts-renata.blogspot.com/ a Pavlínka-http://pavla-bílýdomov.blogspot.cz/.
Ještě jednou moc děkuji.

Ocenění přeposílám dál s přáním,ať udělá radost dalším šikulkám.
Martince-http://sweethome-countryhome.blogspot.com/,Marti patří ti díky,žes mezi nás vzala Pavlínku a umožnila nám ji poznat.
Martince-http://martinahome.blogspot.com/,Marti posílám ti toto ocenění,protože mi na tvém blogu bylo dobře.Nevím,co se přihodilo,že už delší dobu nepíšeš.Ber to jako volání,ať se vrátíš,nebo to ber jako poděkování,že nám u tebe bylo fajn.
Kami-http://kavaza.blogspot.com/.Kami díky žes mi umožnila dosta se mezi vás.
Ivě-htt://jednoduchakrasa.blogspot.com/.Ivi byla jsi tu pro mě,když jsem měla problémy s blogem.
Helence-http://helenshomehelensworld/.Helenko u tebe mám pocit,že jsi taková máma nás všech.

Pravidla :
Nechej odkaz na svém blogu na osobu,která Ti ocenění udělila.Vyber 5 blogů,které chceš ocenit.Tyto blogy nesmí mít víc jak 200 členů.Svým nominovaným blogům zanech ocenění na jejich blogu,aby věděli,že je chceš ocenit.Potom vyvěs ocenění na svém blogu.

Krásný večer všem....

2 komentáře:

  1. Leničko, moc gratuluji k ocenění! A moc za něj děkuji a hlavně za ta slova, co si napsala. Jsi zlatá, je to pocta a moc si jí vážím!
    Přeju hezký večer tobě i celé rodině, pa Helena

    OdpovědětVymazat