úterý 20. srpna 2013

Bílé dědictví

Zdravím Vás milé dámy. Na chatě máme starý nábytek po manželově babičce a prababičce.Jeden kousek jsme si přivezli domů.Původně jsem si myslela,že projde rekonstrukcí,ale pak jsem zjistila,že je ve velice dobrém stavu.I barvička je dobrá.

12 komentářů:

  1. božínku,to je nááádhera......hezký den,zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. Ta skříň je opravdu nádherná! Navíc má svůj příběh - to se jí bude u vás určitě dobře bydlet! A zahrádka - ta taky nemá chybu! Krásný den, L.

    OdpovědětVymazat
  3. Waw, to je poriadna krásavica!!!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko, je to krása, k vám dokonale padnoucí! Moc se mi líbí i fotky ze zahrádky, pamatuji si, jak si ten záhon u zdi zakládala...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Leni ta skříňka je překrásná, úplný poklad. A zahrádka jakbysmet, moc krásný vrátka kamsi do pohádky????? Majka

    OdpovědětVymazat
  6. WHAU! Tak v tak krásném stavu jsem již dlouho starý nábytek neviděla, je vidět, že je u vás v rodině stále ceněn a opečováván :-) nádherný kousek*** a poklonu zahrádce... aúžasným modrým dveřím.. jůůů teda to mě baví!

    OdpovědětVymazat
  7. Leni to je krása. Mě stojí na chodbě velká truhla a dva krásné noční stolky a čekají na den D - na den rekonstrukce. Bohužel myslím, že v nich vrtá a žije červotoč a tak se musím někde dopídit, zda existuje nějaký nátěr, proti červotoči....Moc se těším až budou celé nové a krásné, protože chuděrky na půdě dostali pěkně zabrat. Snad jim navrátím lesk a slávu :-) Krásné dny Leni přeje Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Takové kousky potěší:-D a navíc, když se hodí do domu!

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, to je skvostných kousků - moc se mi všechno líbí a ta Tvoje zahrádka nemá taky chybu a určitě se v ní nádherně relaxuje. Přeji krásné a pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  10. Leničko ,jedním slovem paráda!Moc se mi vše líbí ,máš to všechno krásně sladěno !Daja

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná, dnes si idem pre něco podobné :-)
    Pěkný víkend Vicky

    OdpovědětVymazat