středa 21. listopadu 2012

Oslava pro babičku

Moje milovaná babička slavila krásné 80. narozeniny.Oslava se konala u nás doma.Moc jsem se těšila a výzdobu si užila.Moc jsem chtěla, aby se to babičce líbilo.Mám pro Vás pár foteček,tentokrát i s členy rodiny.Ten den byla sněhová kalamita,ale hostům se podařilo dorazit všem.A za okny nám vznikla nádherná pohádková atmosféra..... Mějte se všechny moc krásně.

8 komentářů:

  1. babicke prjem vsetko dobre...a hlavne vela vela zdravia :) vidim, ze ste to moc krasne oslavili...tieto rodinne akcie mam rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Leni, vykouzlila jsi babičce nádhenrou oslavu, jistě jste si všichni odnesli plno nových vzpomínek, přeji babičce spousty dalších let ve zdraví, plné radosti a lásky po boku nejbližších :-)*** Rodiné akce jsou i tím nejlepším dárkem, který můžeme věnovat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko ,moc ráda k Tebe chodím,líbí se mi vše co nafotíš a nejinak je tomu dnes!Moc hezké...Daja

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko, tebe moc zdravím a babičce přeji všechno dobré a hlavně hodně, hodně zdravíčka!
    Mějte se moc hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, to vypadá na pořádnou sešlost. Moc se mi líbí balonky :) A babička má krásný věk, přeji hlavně pevné zdraví a elán do života.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Lenka, dodatočne prajem babke všetkého dobrého ešte na dlho.
    Maj krásny adventný čas.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná oslava a krásně prostřeno...mějte se všichni hezky a babičce teda opravdu přeji hodně síly a všeho, co potřebuje...

    OdpovědětVymazat