středa 19. září 2012

Pozdrav od nás

Letos jsme se o prázdninách bohužel nepodívali k moři.Podnikali jsme místo toho výlety a bylo to také fajn.Tak jsme si moře maličko přiblížili výzdobou v koupelně.Na výrobu loděk jsme použili kůru,děti ji přinesly z lesa.
Dostala jsem krásku oranžovou.Už mi zdobí parapet v kuchyni.Miluji dýně a výhled na zahrádku z kuchyňského okna.Obrázek mi přivezl manžel z Francie a krásně se hodí k dýni.
Malá změna v kuchyni.Vedle digestoře jsem pověsila plechový obrázek.Zachycuje obchod s čokoládou.Je to vlastně plechové víko z bonboniéry,které jsem vyměnila se svým synovcem za sáček brambůrků.Tomu se říká dobrý obchod.Talíř na zdi jsem už plánovala dlouho.Tak tam je.
Loučím se pohledem do zrcadla v naší chodbě.Musím se pokárat,dveře nezdobí žádný uvítací věneček,nebo dekorace.Musím se polepšit.

7 komentářů:

  1. Krásné dekorace, krásný domov :)
    Alice

    OdpovědětVymazat
  2. zdravím a gratuluji ke skvělému obchodu ... obrázek je kouzelný ... vy to umíte krásně využít ... obdivuji vaše dekorace ... tak akorát, příjemné a nepřeplácané ...přeji krásný den Mara

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, úplně slyším šumět moře.... I v kuchyni máš moc hezky, super výměna :o) a koukám, jak se ti zahrádka rozrostla.
    Měj se moc hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádherný mořský příspěvek, parádní fotky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Leničko ,moc ráda k Tebe chodím!Jsi báječná a máš vše tak nádherné!!!!Tvé dekorace jsou tak vkusné nápadité prostě nádherné!S velkým obdivem Daja!

    OdpovědětVymazat
  6. Leni jsme na tom bohužel stejně, ale jak vidím, u vás to absolutně není na škodu! Loďky jsou originální, stejně jako ostatní dekorace. Máš svůj jedinečný styl, ve kterém se dá nacházet inspirace do nekonečna po malých detailech a to mě moc baví;-). Krásný podzim, papa

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotečky, ze kterých dýchá pohoda a klid... Moc se mi u Vás líbí ... a smím-li ráda zajdu i příště... Hezký večer, Maru

    OdpovědětVymazat