čtvrtek 18. listopadu 2010

Anglický příborník




Milé dámy,mám strašnou radost.Na Aukru jsem objevila tento skvost.Prošel očistou a je z něj nádhera o které jsem už dlouho snila.To se to bude fotit a zdobit. Příborník je z Anglie a je to ta stará poctivá práce,radost pohledět......




Zrcadlo muselo udělat místo pro příborník,tak jsem ho pověsila mezi okna za kovový regálek.Líbí se mi,že chytá tmavší odstíny z protější zdi a vytváří to příjemný kontrast.



O víkendu jsem byla pilná jako včelička.Z jedlých kaštanů jsem si udělala věneček,z překližky vyřezala brusličky a z drátku a korálků vyrobila andělská křidélka.Už dlouho jsem se na výrobu chystala.Všechno jsem si našla na blocích a nechala se ráda inspirovat.






Nový omáčník poklad z Aukra.


7 komentářů:

  1. No, Leni, to je nádhera! Jak nákupy, tak výrobky! Příborník je parádní, výstavní kousek, ale tvoje křídla a brusličky, to tedy zírám! Až s nimi půjdeš někam na trhy, dej vědět, půjdu si stoupnout do fronty :o)
    Moc tě zdravím, měj pohodový večer. Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno je opravdu moc krásné! Jsi veliká šikulka. Těmi křidélky se možná nechám inspirovat taky :o)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Jedním slovem "Nádhera!". Přeji hezký víkend.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lenko, myslim ze ani vcelicka neni tak pilna jako ty! Pribornik je opravdu nadherny stejne jako omacnik a tve vyrobky jsou prekrasne! Preji pohodovy vikend, Monika.

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, slintám tady, to je nádhery!!!
    Patinu příborníku jste dodávala také vy? Smekám.
    Jak takový parádní kousek povzbudí člověka k dalším činům, že? I tomu zrcadlu nové umístění sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Leno, všechno je moc krásné , příborník je opravdu úžasný!!
    Krásný víkend
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky Leni.To je nádhera a překrásný příborník.To muselo být radosti jak jsi ho získala na aukru (((-8,protože takový kousek se tady jen tak nevidí.Pa a přeji krásný adventní čas.Pája

    OdpovědětVymazat